ΞΕΚΙΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ; 4 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΟΥ BRAND!


Τα τελευταία 1-2 χρόνια, είναι γεγονός ότι υπάρχει έντονη κινητικότητα στον επιχειρηματικό κόσμο και ειδικότερα στην δημιουργία νέων μικρομεσαίων επιχειρήσεων!

Η περίοδος μετά την οικονομική κρίση που πέρασε η χώρα μας, φαίνεται είναι ιδανική για την εκκόλαψη νέων ιδεών και επιχειρηματικών προτάσεων! Λίγο οι χαμηλοί μισθοί, λίγο η ανεργία, αλλά και η στροφή προς την ποιότητα και την αυθεντικότητα σε συνδυασμό με την καλή τιμή, έχουν δημιουργήσει το κατάλληλο περιβάλλον για νέα Startups.

Αν έχεις δημιουργήσει μια καινούργια επιχείρηση ή σκέφτεσαι να το πράξεις, μην ξεχάσεις να συμπεριλάβεις ένα σημαντικό κομμάτι από το budget σου στο Marketing! Πολλές φορές η επένδυση και η προσπάθεια για την προώθηση και διαφήμιση του brand σου, θα κρίνουν την επιτυχία ή την αποτυχία της επιχείρησής σου! Μην ξεχνάς ότι μπορεί να έχεις το πιο καλό προϊόν ή υπηρεσία αλλά δεν θα βοηθήσει σε τίποτε αν δεν το ξέρει κανένας!

Εμείς σου προτείνουμε 4 προωθητικές ενέργειες που σίγουρα πρέπει να συμπεριλάβεις στον προϋπολογισμό σου για να έχεις πιο πολλές πιθανότητες για να πετύχεις τους στόχους σου!

1. BRAND IDENTITY!

Η δημιουργία της εταιρικής σου ταυτότητας είναι σίγουρα το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις. Είναι επίσης ένα κομμάτι στο οποίο αξίζει να αφιερώσεις χρόνο σε έρευνα και στο να ανακαλύψεις τι εκφράζει το νέο σου Brand. Το λογότυπο, τα χρώματα και τα Brand elements στα οποία θα καταλήξεις, θα σε ακολουθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα έχουν σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν στην επιτυχία και την αναγνωρησιμότητα του Brand σου!

TIP: Επενδύοντας σε ένα καλό και έμπειρο συνεργάτη, εξασφαλίζεις ότι θα πετύχεις μια ποιοτική visual παρουσία του νέου σου brand!

2. ΕΠΕΝΔΥΣΕ ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ SOCIAL MEDIA!

Αναμφίβολα ζούμε στον κόσμο των social media! Στην εποχή μας, αν δεν έχεις επαγγελματική παρουσία στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης, είναι σχεδόν σαν να μην υπάρχεις! Δεν χρειάζεται να είσαι όμως παντού. Κάνε την έρευνά σου και επέλεξε 1 ή 2 μέσα τα οποία ταιριάζουν περισσότερο με το Brand σου. Μάθε για τα εργαλεία τα οποία «κρύβει» το κάθε μέσο και χρησιμοποίησε τα για να πετύχεις τους στόχους σου ή επέλεξε κάποιο επαγγελματία για να σε βοηθήσει

TIP: Το Instagram είναι η πιο γρήγορα αναπτυσσόμενη Social Media πλατφόρμα, αλλά κρύβει παγίδες!

3. ΤΑ SOCIAL MEDIA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ! ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΝΑ ΑΠΛΟ WEBSITE

Πολλές νέες επιχειρήσεις ξεκινούν, δημιουργώντας ένα λογαριασμό στο Facebook, θεωρώντας ότι είναι αρκετό και η ιστοσελίδα είναι αχρείαστη για την αρχή. Η πραγματικότητα είναι ότι για κάθε εταιρεία η ιστοσελίδα πρέπει να αποτελεί την ναυαρχίδα της online παρουσίας της. Εκεί μπορείς να μαζεύεις όλο σου το υλικό και να δημιουργήσεις μια online «βιτρίνα» η οποία θα σου δώσει αξιοπιστία αλλά και awareness! Η ιστοσελίδα σου δεν είναι ανάγκη να είναι πολύπλοκη, ενώ με τα νέα εργαλεία και πλατφόρμες που υπάρχουν σήμερα στο web-developing, μπορείς να φτιάξεις την δική σου με αρκετά χαμηλό κόστος.

TIP: Το πιο δύσκολο κομμάτι στην δημιουργία της ιστοσελίδας σου είναι το περιεχόμενο το οποίο πρέπει να μαζέψεις. Ξεκίνα έχοντας σαν μοντέλο μια άλλη ιστοσελίδα που σου αρέσει!

4. ΞΕΚΙΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ MARKETING

Η επιτυχία δεν είναι ποτέ δεδομένη, αλλά όσο πιο οργανωμένη είναι η προσπάθειά σου, τόσο πιο πολλές είναι οι πιθανότητές σου για να πετύχεις. Δημιουργώντας την στρατηγική σου σε ότι αφορά το Marketing, θα σε βοηθήσει να οριοθετήσεις συγκεκριμένους στόχους και ενέργειες για να τους πετύχεις, είτε αυτό αφορά την νέα σου επιχείρηση ή απλά μια νέα προσπάθεια στην υφιστάμενή σου εταιρεία.

TIP: Το πρώτο βήμα είναι να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να πετύχεις και σε ποιο χρονικό διάστημα!

Στην Aditude η πείρα μας με τα πιο μεγάλα brands, μας έμαθε τα μυστικά της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Αν αναζητάς ένα έμπιστο συνεργάτη ο οποίος θα είναι δίπλα σου στα πρώτα σου βήματα και θα σε βοηθήσει να επικοινωνήσεις με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο με τους πιθανούς σου πελάτες, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο 24 631100.

#cyprusonlinemarketing #attitude #cyprusadvertisingagency #tipsforsuccess #tipstostrengthenyourbusinessimage #digitaladvertising #digitalmarketingCyprus #aditudeservices