DESIGN AGENCY VS ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 7+1 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ


Ο εικαστικός σχεδιασμός αποτελεί το Α και το Ω της διαφήμισης και τις προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Ένα όμορφο λογότυπο, ελκυστικά σχέδια και χρώματα, πρωτότυπες και μοντέρνες γραμματοσειρές , είναι ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία της διαφήμισης, τα οποία μπορούν να κάνουν την διαφορά και να κερδίσουν το παιχνίδι!

Αν έχεις την παραμικρή εμπειρία στο Marketing, σίγουρα θα γνωρίζεις ότι ο ρόλος του συνεργάτη σου σε θέματα creative & graphic design μπορεί να είναι καθοριστικός τόσο για την επιτυχία της καμπάνιας σου, αλλά και ολόκληρης της στρατηγικής του Brand σου!

Είναι λοιπόν πολύ λογικό και αναμενόμενο να θέλεις να έχεις δίπλα σου κάποιον ο οποίος πέραν των γνώσεων και της εμπειρίας που πρέπει να έχει, να μπορεί να κατανοήσει τους στόχους σου και να καταφέρει να ζωντανέψει τις λέξεις από το brief σου σε μια δυναμική καμπάνια!

Εμείς συγκεντρώσαμε 7+1 λόγους για τους οποίους σε ένα design agency έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρεις τον κατάλληλο σύμμαχο, παρά σε ένα διαφημιστικό γραφείο!

1. Τα δημιουργικά γραφεία είναι πιο ευέλικτα γιατί η δομή τους είναι πιο απλή.

2. Είναι πιο αποδοτικά, όσον αφορά τις χρονικές προθεσμίες παράδοσης της δουλειάς που έχουν αναλάβει και θα σε εκπλήξουν με την ταχύτητά τους!

3. Η κουλτούρα ενός design agency είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά στο σχεδιαστικό και δημιουργικό κομμάτι. Αυτό θα κάνει την διαφορά όταν χρειάζεσαι άμεσα μια καινούργια ιδέα που θα ταράξει τα νερά.

4. Ο πελάτης μιλάει απευθείας με τον σχεδιαστή, αποφεύγοντας λάθη και παρανοήσεις. Η άμεση επικοινωνία επίσης με τον έμπειρο σχεδιαστή έχει ως αποτέλεσμα νέες προτάσεις και τροποποιήσεις που ενδεχομένως ο πελάτης να μην έχει φανταστεί.

5. Οι διεθνείς εταιρίες διαθέτουν εταιρικά πρότυπα, τα οποία χρειάζεται να προσαρμόζουν στις ανάγκες της κάθε τοπικής αγοράς. Αυτή αποτελεί ουσιαστικά τη δουλειά του designer.

6. Ένα creative agency μπορεί να διαχειριστεί καμπάνιες με παραδοσιακά μέσα (εκτύπωση και διαφήμιση με έντυπα, σποτ σε τηλεόραση και ραδιόφωνο κλπ.), διαφημίσεις σε ψηφιακά μέσα (banners ιστοσελίδων, βίντεο στο διαδίκτυο), αλλά και εναλλακτικές μορφές ψηφιακής και μη διαφήμισης, όπως email μάρκετινγκ, προώθηση μέσω κοινωνικών δικτύων, advertorials και SEO, εταιρικές ταυτότητες, παρουσία σε εθνικές και διεθνείς εκθέσεις κλπ.

7. Η απλή και ευέλικτη δομή των δημιουργικών γραφείων συνεπάγεται επίσης μειωμένο κόστος λειτουργίας, το οποίο με τη σειρά του επιτρέπει την ανάληψη δουλειών με περιορισμένο χρηματικό προϋπολογισμό. Με άλλα λόγια, μπορείς να πετύχεις περισσότερα, με πιο μικρό budget.

7+1. Μιλώντας απευθείας και συχνά με το άτομο ο οποίος θα υλοποιήσει την καμπάνια σου, ή οποίος θα ηγηθεί της ομάδας η οποία θα την υλοποιήσει, δημιουργείς και επενδύεις σε μία σχέση η οποία γίνεται συνεχώς πιο αποδοτική και ωφέλιμη για εσένα και το Brand σου!


www.aditudeservices.com/contact

#designtrends #tipsforsuccess #attitudeandsuccess #cyprusadvertisingagency

Recent Posts: